Igen lust!

De finns då inget här i gällivare att göra. Men senare så ska Ida komma till mig och sen ska vi ta och gå te kören sen så vet jag inte vad jag ska göra. Blir väl att plugga lite och sånt. jag känner mig så topp idag för att blogga, Men de kanske blir så lite senare. De får vi ju hoppas :) Men men ha de bra pözz <3













Dagens låt!


Dagens låt kan ni lista ut själva varför jag valde denna låt..






Inlägg till Ellinor öhman. Vila i frid <3

Detta känns inte alls bra. Nu vet jag att de var några dagar sen hon dog.
Men tänkte ändå skriva ett inlägg, de är hon faktiskt värd.
Kännde henne inte alls bra. De ända jag gjorde var att jag bråkade med henne sista gången hon var här i gällivare. De känns tungt att de vart så som de vart. Varför ska de vara sånna som man vet om, Som ska dö.
har skuld känslor över att jag bråkade med henne den dagen hon var här.. Ångrar det sjukt mycket nu. Trodde inte att de skulle sluta så här. Okej de kanske inte alls var därför de vart så här. Men iallafall de kommer ta ett tag för mig att förstå att de var fel. Ellinor var säkert en jättebra vän, Men allt vart fel den där dagen när hon och hennes vänner var på coop, Okej jag kanske inte bråkade så mycket med ellinor. De var nog mer med hennes kompis som jag inte kommer ihåg namnet på. Men skit samma. I detta inlägg så ville jag ha sagt att jag Ångrar att jag bråkade med henne och att hon är saknad av jätte många här i gällivare..
Ellinor du var en bra vän för många har jag märkt, och du är värd detta inlägg..


Du är saknad av många här i Gällivare! <3








Dagens låt!

Stilly Boy - Lady gaga Ft Rihanna.



Den är grymt bra. Rihanna och lady gaga är ju bra så :)

Hemma igen!

Nu är man hemma. Vart att man kom hem vid 4 någon gång. Sen så blev de att fara te erika och Lasse, där de vart att gratta Lasse, Nu är jag hemma från erika och lasse. Ska väl ta och ta en dusch sen blire nog att sova om jag inte loggar in på datorn igen.. Men de ser vi ju. Ha de bra puss <3





Hem snart

Tjo hur är de med er idag? Själv är de bra faktiskt, bara lite trött och sånt. Har varit i skolan idag och de var som sagt inte alls roligt, Jag är lite less på den. Men men sånt kan de vara, Nu sitter jag hos Amanda & Johanna iallafall :) Vill att vi ska få våra saker vi har beställt. De jag har beställt får ni veta senare ;) hahha xD
Nu ska jag iallafall snart gå te bussen sen blir de hem och sen Erika och Lasse o Gratta Lasse :)
Ni får ha det bra puss <3






Fara te gve

Ja nu blir det att man ska till Gve och vara där sen om de är tråkigt där blir de Malmberget ;)
Ska iallafall vara med Johanna Sjöström och Ida Åsén :) vi ska ha roligt. Ska fota bilder så ni får bilder på bloggen :)
Så ha det bra puss <3






Ny design snart kanske

Ne tror jag ska fixa om min blogg snart alltså. Börjar bli less på den här designen..  Hahah xD
Men men nu ska jag nog kanske vara med Ída och Johanna :) Så ni får ha det bra puss <3






Tjo nu blir de Dagens låt!

Dagens låt blir de är så synd att du är så söt :)







Skolan snart då.

Tjo alla söta bloggläsare.
idag har jag nyss vaknat men ska gå till skolan om cirka 50 min. Eller gå jag ska ta buss, Jag är för lat för att ta gå, När jag ändå har en buss som går utan för mig typ. Plus att man får längre sovmorgon :)
Men men jag ska ta med pappas dator till skolan idag för att vi ska skriva på rappoterna idag. så då kommer de säkert trilla in lite inlägg. Sen så blir de att fara te ida och plugga hos henne för att vi har distansdag i dag. 
Men men ni får ha det bra nu måste jag forsätta att göra mig klar :) Puss Love yau! <3  
//Amandapetra

Tv Plus Emelie

Hejsan söta läsare. Vad har ni gjort idag? Jag själv har varit i skolan från 8.00 till 14.00 ungefär. ¨
och nu är jag hemma och är med Emelie och vi tittar tve som är Hannah montana serien :)


Men men nu ska jag vara social med Emelie :)
Så ha det bra tills nästa inlägg. Hejdå :) <3

Godmorgon läsare! ♥

Förlåt för att jag inte skrivit igår bara på morgonen. Men det vart bara att jag somnade och sen så vaknade jag ungefär nu. Jag vet att jag skriver förlåt jättemånga gånger och att jag ska skärpa mig att skriva. Men jag försöker, ni måste ge mig lite tid. Plus att jag sitter och Funderar ganska mycket nu eftersom de är nån lite skitunge som inte vågar stå för vem den är. Men men jag har funderat och kommit fram till några personer som kan vara misstänkta. Så jag säger det en gång till, Det är bara synd för den personen eller om de är flera som skriver dom där kommentarerna. Haha xD Men iallafall så måste jag och linni på väg att vara lika stora som kissie och dom. Eftersom vi redan har fått hat-kommentarer till bloggen. vem vet nån dag kanske de blir att man blir hatad av alla för att de kommer bli svartsjuka på en. Eller vad tror ni?

Sätter in en lista vad jag ska göra till att skolan börjar.


Detta ska jag göra till ungefär halv åta :)
så måste nog gå och duscha nu eller leta kläder ;P


Kunnde inte sova.

De här var ju inte alls så bra. jag har inte sovit något, försökte sova men kunnde inte.
Så jag tog och kollade Hannah montana the movie på datorn. Så nu har datorn varit på ganska länge. Som jag inte vet om de är så smart. Men men så kan de vara. iallafall idag så ska jag nog bara vara hemma och inte göra nå speciellt.


Svin bra film :) Har sett den svin många gånger. Och jag är inte ens less på den..







Dejtar Sängen nu!

Ne nu måste jag gå och sova. Så ha det bra puss <3




En snabb låt som jag skrev för ett tag sen!

 Vad tycker ni?

You were always there for me,

But now they feel as though you are gone,
I miss your smile that you gave,
I do not actually heal you.

I always had a dream,
The dream was of you,
In the dream, there were worries lodge.
You were by my side the whole time.

I did not want to lose you,
You were the one I held on.

Whohoho yeah yeah

I thought it would be easy,
So I did not listen to my heart
They wanted a completely different thing.
Miss you so.

There was something special about you,
You were a strange guy
The first time I met you
But I knew I could talk to you,

Does your smile,
Does your consolation.

Whohoho yeah yeah

I thought it would be easy,
So I did not listen to my heart
They wanted a completely different thing.
Miss you so.

Ohohoh yeah Whohoho yeah yeah yeah.



Wow! Jag & Linni har blivit Känd!

Hahaha xD Vi har blivit kända Linni, vi är ju så kända så att t.o.m folk vill att vi ska sluta vara vänner, Haha xD Den där Kommentaren jag skrev ett inlägg till skrattade man ju bara åt. Man blir ju bara nyficken om vem de kan vara som är så svartsjuk på mig och linni, så de vill att vi inte ska vara vänner längre och bråka. HAHaha xD
Men men tycker bara synd om personen som skrivit kommentaren. Och kommentaren på linnis blogg också. De är ju som sagt bara den som får skämas sen när man får veta vem de är.. Vem vet vad den personen har för någon sjukdom tänker man ju verkligen på först av allt, Sen börjar man att skratta av kommentaren.. Jag kan t.o.m Sätta in den igen på detta inlägg så får ni läsa den igen, Jag lovar ni kommer bara börja skratta åt den.
mest av allt att den personen som skrivit kommentaren och låsas vara Linni har skrivit fel i hennes efternamn. HAHAHAHAHAHAHHAHAH xD Tror verkligen inte hon själv skulle ha skrivit sitt efternamn fel.. HAHAHHAHA xD

Här är komentaren läs och njut av erat eget skratt ;)


SÅ JÄVLA FEGA!



Okej nu har jag en fråga.
Vem fan är de som är så jävla feg som vill att jag och en kompis ska sluta vara kompisar?
du är så jävla feg som inte vågar säga vem du är. Först så var de nån jävel som hade skrivit från mig en komentar till linni.. Och nu tror ni jag ska tro att de är min kompis som skrivit de där..
Vet ni vad jag vill inte vara lika stor som kissie, paow eller dessie Och de andra... Tycker de är så jävla fegt att skriva från en kompis ifrån mig. Men juste vill ni veta en sak den där komentaren ni hade skrivit till min kompis i från mig, Hon vet att det inte är jag som har skrivit den. Och Jag vet att de inte är hon som har skrivit den här kommentaren..  Säger bara de att NI ÄR SÅ JÄVLA FEGA! STÅ FÖR DEN NI ÄR.


Skolan

Nu blir det att jag ska ta och gå till skolan snart. Ska bara byta kläder och borsta tänderna.  :) 
har varit vaken sen klockan 00.00 Idag de är inte alls bra. kommer vara trött i skolan pågrund av de.. 
Men men nu ska jag iallafall ta och gå från datorn. Ha de bra puss <3

första dan i skolan då.

Tjo hur är de med er just nu? Själv är jag pigg som ett svin, Eftersom jag somnade vid 4 på dan och har sovit till nu ungefär. Så det blir nog säkert att jag kommer vara vaken från nu till att skolan börjar.
de är ungefär 8.00 tror jag. Men idag så vart de iallafall att fixa mig vid 5 Och sen tog jag buss till skolan orkade inte börja gå. Sen blev det att vara i skolan till 12.00 Sen ta buss till gällivare till nyhuset. Och där var jag en stund och så råkade jag somna i nysoffan där, Så Mamma och erika väkte mig när de var klara och vi skulle fara hem. Och när vi kom hem så somnade jag igen och sovit tills nu.. Men nu tror jag, jag ska ta och kolla om jag hittar nå snygga kläder ;)
Ha de bra Puss <3

Gh

Nu ska jag spela gitarr hero ;) Och snacka med polare i tele ;p

Dagens låt

Idag Så blir det samma låt förresten som igår. ni vet lady gaga - Bad Romance därför jag inte lagt ut en ny låt :p
Tänkte bara säga det. har försökt komma på en låt som skulle vara dagens låt men vart inte att jag hittade gillar ännu Lady gaga - bad romance ; )

Förresten

Förresten Bloggen som hade den där tävlingen med meningarna som jag kom 2a i den heter så här ;)
http://baraea.blogg.se/ Den bloggen tycker jag ni ska läsa den är faktsikt rolig. iallafall hennes tävlingar :)
Hoppas ni läser hennes blogg :) Det gör iallafall jag ;)

Vaka!

usch imorgon börjar skolan igen, Inget man längtar till.. Men iallafall så sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 4.00 då ska jag gå och duscha sen blir det att fixa sig och klockan 8 börjar jag. Så ska väl börja gå te skolan 07.30 eller något sånt liknande.. Jag vet att jag är knäpp som är vaken hela natten när jag har skola imorgon, Men måste de pågrund av att jag ska ta och vända på dyngnen. hahha xD.
Imorgon i skolan så blir det att jag ska ta och ha idrott också, Så måste packa lite kläder till idrotten.
Senare imorgon blir det nog huset igen. Har varit där jättemycke. Men men så kan det vara.
Men men nu ska jag ta och läsa andras bloggar så ni får ha de bra ;)
Skriver kanske senare plus att jag ska försöka få in lite bilder som jag har fotat ;)
Ha det bra tills dess.. Puss ♥

Dagens Låt

Ni ska få dagens låt också.
Denna Gång vart det en Lady Gaga låt ;)




Jag valde den pågrund av att den är bra,

varit på kören.

Tjo så ni vet så kommer det vara dåligt med upptadering på dagarna nu för tiden, Men Senare ska jag försöka hitta en mobil som jag kan skriva inlägg med på bloggen, Så då kommer det inte vara så sällan jag skriver blogg,
Men iallafall idag så har jag varit på kören klockan 18.00 så har jag varit där ett tag, Sen hem. Och Nu sitter jag här hemma på min lilla dator och skriver blogg, Så hoppas ni blir nöjda att jag skriver nån gång iallafall på bloggen. Men Så kommer jag typ bara skriva korta inlägg som ni kanske har märkt, Ska också försöka ha så mycket som möjligt så ni kan fråga och ställa svar och sånt på och kanske tävlingar också : )
Som jag var med på en tävling om veckans blogg och en man skulle skriva meningar på så kunde man vinna där, De var faktiskt ganska roligt, Men jag kom iallafall 2a på Meningarnas tävling, Tyvärr kommer jag inte ihåg vad den bloggen hette.. Men men Ha det bra puss <3


MTV

Sitter och kollar på MTV, Men de är ju bara så tråkigt, De är ju typ aldrig nån bra låt. :S
Men men får sitta och kolla längre. Annars får jag gå upp och kolla vad Voven gör. Men det känns bara så tråkigt de med.. Men ska iallafall vara och kolla på MTV ett tag till och vara inne på datorn, Så Ni får ha det bra Puss <3

Ett Snabbt inlägg :)

Tjo idag har jag inte kunnat skriva på grund av att jag har varit i nyhuset och hållt på med saker där. Så det blev först nu att skriva ett inlägg. Men iallafall nu sitter jag här i brorsans rum på hans dator och skriver blogg.
Ska väl senare gå upp te lilla voven :)
Men ha det bra puss <3

Förlåt över upptaderingen.

Usäkta mig för en jätte dålig upptadering, Det ska inte hända igen. 
Men det vart så mycket just nu. Men jag ska nu börja med att skriva bättre.  Jag lovar er det. 
Men iallafall idag vart det att fara på stan och köpa möbler te nya huset, Sen på måndag ska jag kanske köpa min fondvägg som jag ska ha :)
men nu ska jag ta och kolla vidare på lets dance :)
Puss <3

Ska Beställa :)

Blir att man beställer de här :)


Men Så ni vet så säger jag inte vad jag ska göra med de.
Alltså kommer ha de men ni vet inte hur : )
Ska iallafall beställa det kanske den här månaden :)



Dagens Låt

Har glömt Dagenslåt jättelänge nu. Så förlåt. 
men Idag får ni den iallafall. 
Idag blir det en Rihanna låt :)


Valde den pågrund av att den är bra och satt och lyssna på den nyss på MTV :)


Ge mig!



Ge mig den, Den är grymt jävla fin...
Jag vill ha den. Bara de att den är dyr.. Men Men Får spara..
Gu jag vill verkligen ha den.
Visst är den FIN? =)

Dagens Fråga?

Tjenna bloggläsare hur är det med er idag då?  med mig är det faktiskt bra, Jag funderar faktiskt på om jag skulle börja att vänta tills jag får min månadspeng och köpa ett par snygga tekisar, De kostar ungefär 2400 Så de blir ju ganska dyrt eftersom jag måste fixa min skoter också. Men jsg vet ännu inte hur jsg dks göra om den, Jag vill ha den svart och rosa eller svart och vit, Men jag vet inte vilken, Så vilken färg tycker ni?  Detta får bli Dagens Fråga från mig till er.. Så Säg vad ni tycker :p
Men men nu sitter jag iallafall i brorsans rum på hans dator, Orkar inte vara i mitt rum och orkar inte vara på min bärbara dator, Så sitter på brorsans bärbara istället..
Men ni får ha det bra :) Puss

Hiss eller Diss!

Tjo igen :)
Nu tänkte jag göra en hiss eller diss lista. varför skulle inte jag kunna göra det, Detta fick jag från att jag lästa min kompis Linneas blogg, Så fick jag den iden att jag skulle göra en hiss eller diss lista.
Så nu ska jag göra det, då börjar vi :)




Vi börjar så klart med det som är bra alltså de jag hissar :)



Twilight New moon: Hissar den för att den var grymt bra, Fast jag vet inte jag tror det skulle vara bättre om det bara skulle vara två filmer och inte flera, Allt skulle ha hänt i 2an men men Längtar ändå till 3an :) Men iallafall twilight 2 var mycket bättre än 1an tyckte jag, har redan sett den 3 gånger och inte blivit less ;p


Rosetter: Det är grymt fint med rosetter i håret och sånt, helst när man gör det av sitt eget hår och har det så uppsatt, Fast alla hårdiadem och klämmor med rosetter är också fint :) 


 FunApna.com: Denna sida är grymt bra pågrund av att man kan hitta gratis filmer som man kan kolla, tex. Det är där jag kolla New Moon :) det kanske inte är världens bästa kvalle på just den filmen men det är ändå värt att kolla på filmen. Plus att denna sida är grymt bra.. De är därför den får en hiss av mig idag :)

 Hannah montana the movie: Är också en Film man inte kan bli less på, Den är bra, Och jag har sett den ungefär 5-6 Gånger och funderar faktsikt på om jag ska ta och kolla den just snart, Alltså efter jag har gjort klart denna Hiss eller Diss listan. kollade tillochmed den här filmen en dag 2 gånger i rad, Satt först och kolla den själv sen med syster. tycker iallafall ni ska kolla på den här filmen, Ni kommer att älska den, Lika mycket som twilight filmerna nästan :)



Då är det dags med Dissarna då.



Första dissen är till
Skvallerbloggen som finns här i gällivare: De är inte ens roligt när de skriver om folk de inte ens känner, Det gör bara en irriterad. Och om de tror att de ska bli mer populära på att de skriver om folk så tror dom fel, Saningen är att de blir bara mer hatade...

 Tjejer med Korthår: Jag vet inte varför de får en diss, Men det ser konstigt ut med aldreles förkort hår på tjejer.. Alltså med krothår menar jag som på bilden, Fast det är väl klart vissa passar i korthår. Men av mig fick de en Diss.

 Den här stilen: är verkligen en Diss. Den ser ut som värsta hora kläder, Sen så blandat med att det är en liten unge som bär på det. Ne miley Curys lilla syster skulle inte ha de kläderna, Och det skulle inte någon annan ha, Det ser helt konstigt ut, Inte min stil.. ´Detta vart en STOR DISS! 
______________________________________________________________________________________________

Det var allt. Nu ska jag ta och sova, Har inte sovit på hela natten eller dagen, vaknade vid 14.00 Och är grymt trött nu. Så vi får höras Senare idag när jag vaknar..  




Funderat Länge! + Längtar till JUNI..

Förresten idag så blev det att fundera, Men det blev också att fara te Coop..
Min mamma och mina syster for till kiruna idag men jag orkade inte följa med eftersom jag inte hade kunnat sova, Jag var vaken tills klockan 6.00 på morgonen. Jag låg och funderad på livet, på hur det skulle vara om man inte skulle ha funnits här på jorden, Och om man verkligen skulle vara saknad, O om hur man kommer dö, Undrade också på hur gammal man kommer bli när man dör, Sen så tänkte jag på såna personer som har det dåligt, vi tänker så jävla mycket på oss själva hela jävla tiden, Men men slut skrivet med mitt funderande.

Just ni som har sett twilight 2 New moon förstod ju att det kommer en trea, Och vet ni vad? Jag vet när den kommer ut, Fast det är bara om det går som beräknat. Den ska isånafall komma ut i juni :)
Så jag Lääängtar till JUNI ;)

Men men det var som bara de jag skulle säga, Så ha det bra puss ;)


Säljer min mobil nu.

Förlåt mig så mycket över att jag inte har skrivit något idag på bloggen, Det var bara de att hela den här dagen har gått på att jag har suttit och funderat på vad man ska syssla med i detta liv, Och hur det kommer bli när inte kroppen kommer orkar mer, Sen så har det varit om att jag ska sälja min mobil.. Så har funderat på om det är någon som har sagt att den skulle vilja köpa den, Fast det är ingen som skulle det som jag vet. Och jag har inte orkat sätta ut den på gellivare.cc eller blocket.. Det känns bara för jobbigt. Så ska höra runt om det är någon som är intriserad av den..
Men ja kanske någon av er mina bloggläsare kanske vet någon som vill köpa en Lg KU990i så kan ni höra av er här på bloggen så får vi snacka lite mer sen :)
 Mobilen ser iallafall ut så här..
Jag vill sälja den på grund av att jag är less på den, Och vill köpa en mobil med vanligt knappar istället..
Så hör av er om ni vill köpa den eller om det är nån av era kompisar som vill köpa den..
Det blir ungefär 2000:- jag ska sälja den för.. Jag köpte den för 2500:- Jag har använt den i ungefär 3 månader tror jag det är :p
Men hör av er :)


Nattblogg

hojja jag vet inte vad jag ska göra, Jag kan inte sova, eftersom jag somnade i 3 timmar ungefär klockan 20.00 eller något sånt. Och sen så kollade jag film och nu så finns det inget att göra. Joe jag kan skriva här på bloggen som jag gör nu. Men vad ska jag göra sen, Och varför kan jag inte sova? Jag tänker iallafall inte ta och gå upp för där är morsan, Orkar inte träffa henne, Men iallafall idag så har det blivit att jag var med amanda på morgonen eftersom hon sov hos mig igår, vi var vakna till ungefär 5-6 på morgonen om jag inte minns fel, Sen så vaknade vi vid tre, Så jag hann bara vara med henne i ungefär 1 timma, För ungefär klockan fyra kom hennes mamma och hämtade henne. När Amanda hade farit hem tog jag och lyssnade på musik och var inne på datorn, sen vart det att kolla film & svara på era fråger ni hade ställt. sen somnade jag och vaknade då kollade jag film igen och nu är jag på pappas bärbara dator pågrund av att min är där uppe..
Men nu får ni ha det bra puss <3
 

Fråger och Svar!

Favorit årstid? Min favorit årstid är nog sommaren.

Favorit djur? det är nog Hundar efter som vi har 3 hundar och just nu har vi 4 valpar också.

Favorit blogg? jag har som igen favorit blogg, Alla bloggar är som mina favoriter.

Favorit skådis? ja den där frågan vet jag verkligen inte. 

om du fick träffa en person, levande eller död, vem skulle det vara? Det skulle vara en som försvann det här året. hon som heter Malin. Fast om jag inte kännde henne så skit mycket så saknar jag henne. Så det blir nog henne. Så det blir Malin hjärtström.

om du bara fick äta en sak, i resten av ditt liv, vad skulle det vara? oj den frågan var svår. eftersom man blir ju less på allt efter ett tag. Men det kanske är typ tacos. 

vilken låt kommer alltid att påminna dig om år 2009? Det är nog Henok Achido - High On Life (When the drugs don't) '

är friskolan bra tycker du?
okej ne det tycker jag inte. jag tycker det är en svin dålig skola. vissa kan sitta och säga åt ens förärldrar att man bara får G på grund av att man sitter brevid sin kompis. Och den läraren har inte ens en i det ämnet. Så det är så. Jag tycker inte den är bra. Det gör varken jag eller mina föräldrar. Den var bra i 6an och lite bra i 7an men i 8an är den hur dålig som helst.


största dröm?
Min största dröm är att jag ska få göra vad jag vill, Utan att någon ska bry sig i mitt liv.  Så det är det..


Vad är det pinsamaste du gjort?
Det pinsamaste jag har gjort är nog att jag grät för några personer. Det är som bara det jag kommer på just nu..


Favoritmat?
det är nog Tacos..


Favoritblogg du följer ?
som jag sa tidigare, Jag har igen favoritblogg. Men jag har en blogg som jag verkligen förljer vare dag. Och det är http://mellz.bloggplatsen.se/  Som är min kompis Melindas blogg.


Drömyke ?
mitt drömyrke vet jag verkligen inte. Men sen när jag gick i 6an så har jag velat jobba på ett arbete där man blir smutsig. Och det är så ännu. Så det kanske är mitt drömyrke men jag vet inte,


om du fick välja mellan familjen & vännerna vad hade du valt?
Alltså den frågan är verkligen svår. Men just idag så är det lite svårt me familjen så det blir just idag att jag skulle ha valt Vännerna. 


när började du blogga?
Jag började blogga för ungefär 1 år sen. Men så tog jag bort min andra blogg som jag hade först. Så det vart en paus med bloggandet sen började jag med den här bloggen i april 2009 tror jag det var.


om du var kille för en dag,vad skulle du göra?
det är en väldigt svår fråga, Jag vet som inte vad jag skulle göra.


vad är de äckligaste du vet?
det är nog när folk bajsar på gårdar.


gillar du någon just nu ? Ja, Jag gillar någon just nu. Fast jag gillar jättemånga som vänner. Det finns så många som alltid finns där för en.  och de gör det vill jag bara säga att de är Guldvärda :)

är du kär? i såna fall i vem? Ne jag är inte kär i någon. gillar bara personer fast det är som vänner.

Vem är din allra bästa kompis? Min allra bästa kompis är min hund Nalle, Fast alla mina vänner är de bästa kompisarna. Så den frågan vart svaret nalle om jag var tvungen att välja en annas är det Alla mina vänner, Tex. Amanda, Johanna, Sanne, Karro, Linni M.m :) 

Vem gillar du bäst av kissie, dessie eller paow? och varför? Jadu det vet jag faktiskt inte, Men det kanske är paow, Hon är som inte som kissie som tror att hon är något, och att alla bara åh kissie hon är så grym Och är avis på dessies bröst så hon sätter ut en bild där hon har förminskat dessies bröst m.m Och Dessie är som så Jobbig ibland. Jag vet faktiskt inte varför hon är jobbig, Men så kommer vi till Paow hon är som snäll och sånt, Fast det hon var störd som skrev om Dessies Kompis. Men svartet på den frågan vart Paow.

Hur många barn vill du ha? jag vet inte, Två eller ett.  

Om du fick byta liv med någon, vem skulle det vara? det skulle nog vara med miley cyrus.  

Hur ska en perfekt kille enligt dig vara? Han ska finnas där för en, Han ska vara omtänksam, Han ska vara gullig i sättet. Det är nog de.  

Är du oskuld? Nej det är jag inte..

Varför bloggar du? jag tycker att det är roligt & det är bra för då finns det någonstans att skriva av sig saker..

Hur kom det sig att du började blogga? Därför jag behövde ett ställe där jag kunnde skriva av mig saker, Och sen så vart det bara att jag började skriva mer och mer.  Och nu bloggar jag för att det är roligt.

Sådär nu har jag svarat på alla fråger :) Hoppas ni har haft roligt att läsa svaren på frågerna ni ställt :)

Ni får ha det bra puss <3



Frågestund avslutad!

Tjo nu tänkte jag ta och svara på alla fråger ni har ställt :)
Så får ni se vad jag har svarat på era fråger :)

Tja Snyggingar!

Tjo boggläsare. Ni får ursäkta mig att jag inte har upptaderat på bloggen..
Det vart bara för att jag for med mina kompisar och käkade på pizzan sen vart det att man tog och gick te Sanne och sov där. nu fixar jag mig iallafall för ska snart fara te bion. New Moon :)
Hoppas den är bra :) kommer säkert skriva senare. Ska kolla om det går att skriva inlägg via mobilen sen :) 
Men nu får ni ha det bra puss <3 :*
OBS. Svarar nog imorgon på frågerna ni ställde :) Men försätt att fråga te imorgon :)
Puss


Hårfärg i skallen!

Tjo bloggläsare.
vad gör ni denna tid? Själv sitter jag och väntar på att jag ska få sköja ut min hårfärg. Som sagt har börjat att bli blont, Fast det ska bara vara överhåret.. ´Men just idag vart det miffat. Men ska köpa en till färg i morgon och färga den :) så idag får ni igen bild på det, Så ni får det imorgon. Men hur är det med er då? :)
Men men glöm inte att ställa frågor så lovar jag att jag ska svara på de på ett tag kanske 2 dagar eller mer :p
Så ni har ändå tid att skriva fråger. Ni kan fråga om vad som helst lovar att svara äligt.. 

Men men ha det bra. Ska gå och skölja ut hårfärgen nu :)
Puss älskar er! <3 Sysns imorgon.

Frågestund



Har frågestund nu. Så ställ fråger och så svarar jag på de nån dag framåt.
Och jag lovar att svara äligt på frågerna ni frågar.

Tv!

heej på er söta läsare. Vad gjorde ni igår på nyår då? Var ni med familjen eller ute och söp eller var ni bara för er själva? Själv var jag med familjen, Det var ju inte så roligt då men men en dag med familjen är ju inte så dåligt. Men idag vart det att man tog och vaknade där vid halv två..  Det är fan skönt att sova länge när man har lov. 
Men jag kan inte tänka mig att lovet är snart slut. Idag blir det iallafall att bara ta det lungt tror jag.
Men förresten vilka här i gällivare ska på Twilight New moon? Jag ska ditt iallafall :)
Men men nu ska jag kolla tv. Så ni får ha det bra tills vidare :)
Puss älskar er!



RSS 2.0
Koden för reklam 2
Koden för reklam 3